Om projektet og folkene bag

Anbefalede fagbøger

Bertin, Mark: Mindfulness, executive Function, and Attention-Deficit/Hyperactivity Disorder: Bringing it all together, in: Willard & Saltzman (ed.): Teaching Mindfulness Skills to Kids and Teens, The Guildford Press, New York, 2015.

Biegel, Gina M.: The Stress reduction workbook for teens. Mindfulness skills to help you deal with stress. Instant Help Books, A Division of New Harbinger Publications, Inc., 2009.

Burdick, Debra: Mindfulness Skills for kids and teens. A workbook for Clinicians and Clients with 154 Tools, Techniques, Activities & Worksheets. PESI Publishing & Media, 2014.

Goleman, Daniel: Følelsernes intelligens. Emotional intelligens. Borgen, 2005.

Durlak, J.A. (ed.) et al: Handbook of Social and Emotional Learning – research and practice, Gilmore Press, New York, 2015.

Hahn, Thich Nhat: Happy teachers change the world. A guide for Cultivating Mindfulness in Education, Parallax Press, 2017.

Hawkins, Kewin: Mindful teacher, mindful school, Sage Publications, 2017.

Jensen, Helle: Nærvær og empati i skolen. Akademisk Forlag, 2014.

Justesen Leoni, Sabrina: Mindfulness for børn og unge. Dansk Psykologisk Forlag, 1. udgave, 3. oplag 2014.

Justesen Leoni, Sabrina: Mindfulness med børn. Dansk Psykologisk Forlag, 2016.

Juul, Jesper og Jensen, Helle: Pædagogisk relationskompetence. Fra lydighed til ansvarlighed. Akademisk Forlag, 2005.

Juul, Jesper: Førerulve. Det vigtige lederskab i familien. Akademisk Forlag 2017.

Juul, Jesper: Dit kompetente barn. På vej mod et nyt værdigrundlag for familien. Schønberg, 1999.

Kabat-Zinn, Jon & Myla: Hverdagens små mirakler. Mindfulness til forældre. Dansk Psykologisk Forlag, 2016.

Kabat-Zinn, Jon: Lev med livets katastrofer. Dansk Psykologisk Forlag, 2014.

Kaiser-Greenland, Susan: The mindful child. New York: Free Press, 2010.

Miscel, Walter: Mischels Skumfidustesten – nøglen til selvkontrol”, 2015.

Nylandsted, Lone: Generation præstation. Slip presset. Dansk Psykologisk Forlag, 2016.

Snel, Eline: Sådan får du børn i balance - Ro og fokus til de 5-12 årige med meditation. Gads Forlag, 2013.

Siegel, Daniel J.: Brainstorm: The Power and Purpose of the Teenage Brain. An Inside-Out Guide to the Emerging Adolescent Mind, ages 12-24. Jeremy P. Tarcher/Penguin, New York 2015.

Siegel, Daniel J.: The Whole-Brain Child: 12 Revolutionary Strategies to Nurture Your Child’s Developing Mind, Survive Everyday Parenting Struggles, and Help your Family Thrive. Delacorte Press, 2011.

Terjestam, Yvonne: Mindflness i skolen - mental sundhed og læring hos børn og unge. Frydenlund, 2014.

Willard, Christopher & Saltzman, Amy (ed.): Teaching Mindfulness Skills to Kids and Teens, The Guildford Press, New York, 2015.